Szerintetek lesz az őszi szünet után távoktatás? Szerintem igen, lesz.
Minden egyes nap elégtétel nekem, hogy a sok nyavalygónak be kell mennie a suliba:-)
Mert már tényleg röhej, amit itt művelnek.
Milyen valós tények? A valós tények azok hogy 303 ember van lélegeztető gépen mikor tavaly 301 volt!
Hogy 2000 ember van kórházba, viszont a szakértők a hétvégére 7000-de számítanak!
Soha egyik “hullám” sem terjedt, és volt ilyen intenzív ilyen gyorsan! Ezt nem én mondom hanem a szakértők!
Annyira bírom a boomereket itt akik csak azért is hülyeséget beszélnek, és ellenkeznek!
Sőt ! Az is ki lett mondva hogy az őszi szünet igen is le lassította a fertőzést! És amikor ez már ÍGY van hangoztatva, akkor tudhatjuk hogy már téma az iskola!
Senki ne aggódjon! A mostani hét meg biztos, és Maximum mondom nagyon MAX a jövőhét!
Ugyanaz lesz mint tavaly!!
Úristen, hogy nem képes valaki még mindig felfogni, hogy nem lehet a tavalyit összehasonlítani az ideivel??
103-as, annyira de annyira okosnak tűnsz, így megtennéd, hogy egy gazdasági elemzést is gyors összeraksz itt, ami megmutatja, hogy egy lezárásnak milyen hatásai lesznek egyes iparágakra? És hogy a vállalkozások vajon hogyan élik még ezt is túl??(Mert gondolom vagy annyira bölcs, hogy tudd, az iskolazár nem megy önmagában. Sajnos ha a suli zár, rengeteg minden más is zár...)
Kíváncsi vagyok, vagy-e annyira széles látókörű, hogy a fertőzésszámokon túl a helyzet gazdasági és társadalmi oldalát is felfogd.
Köszi!
Imádom, ahogy szenvednek attól egyesek, hogy suliba kell járni:-)
Ez az év sz@r lesz nekik azt hiszem.
"Annyira bírom a boomereket itt akik csak azért is hülyeséget beszélnek, és ellenkeznek!"
Hogy állapítod meg egy hozzászólóról, hogy boomer-e vagy nem?
És miért ellenzed ennyire a demokráciát (gondolom, fiatal létedre)? Miért ne ellenkezhetne bárki, ha ő máshogy gondolja?
"Sőt ! Az is ki lett mondva hogy az őszi szünet igen is le lassította a fertőzést! És amikor ez már ÍGY van hangoztatva, akkor tudhatjuk hogy már téma az iskola!"
Nem kellett, hogy hangoztassák ahhoz, hogy tudni lehessen, mindig is téma volt az iskola.
"Ugyanaz lesz mint tavaly!!"
Hogy lehetne ugyanaz, amikor egész más a helyzet? Tavaly eleve maszkban kezdődött a tanév, most meg még mindig semmi...
Csak jövőre választás lesz ;)
103
Nem mindenhol. Nálunk nincsen maszk.(Bp. belváros gimi).
Úgy vagyunk bent, mint járvány előtt. Hol vagyunk még az online tanítástól..!
Még az üzletekben sem kell maszk, simàn megtarthatók a tömegrendezvények. Mindenki jön-megy kedve szerint.
De szerinted jövő héten már nem lesz suli. Te aztán naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!