Mi a tapasztalatotok a Pázmány Péter katolikus Egyetem Teológus képzéséről?
Igazából minden jöhet,ami az iskolához kapcsolódik:)
Koli, oktatás,stb..
Én a jogi karon tanulok és csak ajánlani tudom a sulit :)
Magának az egyetemnek úgy tudom csak 2 vagy 3 kollégiuma van, ezért érdemes máshova is jelentkezni. A karok oldalain vannak fent környező kolik, amiket ajánlanak.
A hitélet szempontjából rengeteg lehetősége van az embernek különböző programokon részt venni.
A teológus képzést nem ismerem, biztos vagyok benne, hogy ott is rendkívül segítőkészek az oktatók :)
kérdezd perintfalvi rita teológust, fenn van facebookon, és szokott válaszolni.
azt tudni kell, h. a magyar teológusképzés rendkívül szexista és patriarchális szellemű.
én is hallgattam teológiát pár évig, de otthagytam a képzést.
azzal kezdődött, hogy az egyik jó nevű ffi prof elmondta, hogy nem szereti a túl okos nőket...
perintfalvi hiába doktorált le, csak bécsben kapott katedrát.
idehaza a nőket kispadra ültetik és az üvegplafon jelenség, a vertikális és horizontális szegregáció markánsan jelen van.
ha pl. jól beszélsz németül, menj inkább bécsbe tanulni, tudtommal ingyenes eu-polgároknak, és nívósabb a képzés, egyenesebb és tisztább a karrierút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!