Az ELTE szombathelyi közgazdászképzései tényleg annyira gázosak? Ti mit hallottatok?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam, hogy "nem nagy eresztés", "megbánták", stb... Nem akarok Pestre menni érettségi után (ami vészesen közeleg :) ), hanem a környékre (nem szombathelyi vagyok, de környéki), valamilyen közgázos BA-ra, de még nem tudom, melyik szak lenne a befutó.2021. okt. 4. 13:16
1/9 anonim válasza:
Szhely felejtős... annyira egyetem mint a HBSZ kb... inkább Sopron vagy Győr... előbbiben tanul az öcsém, az mondjuk egész komolynak tűnik a hallottak alapján
2/9 anonim válasza:
Én eljöttem Sopronba tanulni Szombathelyről (gimi után), most vagyok II. BA-s. Volt osztálytársak közül néhányan oda járnak... nem hiszem, hogy szeretnék velük cserélni. :D A legtöbb tanárunk nagyon jó és segítőkész Sopronban, a hallgatói élet pedig minden várakozást felülmúlt. ;) (Ha nappalin tanulnál, ez sem mellékes.)
3/9 anonim válasza:
Biztos le fognak pontozni, de kozgaz kepzeseken szerintem szamit hol vegeztel. En mindenkepp Pestre jonnek Corvinus vagy ELTE-GTK
4/9 A kérdező kommentje:
Én nem pontozlak le :) De nem szeretnék Pestre menni... :) A Soproniról jókat olvastam azóta, kiemelkedőnek tűnik a vidéki közgáz karok között (főleg a pályakezdői magasabb fizuk tetszettek :D ), de szívesen fogadok még tippeket azért :)
2021. okt. 6. 16:16
5/9 anonim válasza:
Most végeztem ott BA-n... soha többet... februártól - ha felvesznek - a mester már Sopronban...
6/9 anonim válasza:
Egy rövid jó tanács: ne Szombathelyen tanulj közgázt...
7/9 anonim válasza:
Oda járok. Nem tudok semmit kiemelni, ami említést érdemelne... :(
8/9 anonim válasza:
Nem is tudom, miért jár ide bárki is az első félév/év után... :(
9/9 anonim válasza:
Vicc... néhány évet adok neki... (egy levelezős szhelyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!