ELTE GTK-s hallgatók, a zh-k hogyan fognak zajlani, mi is ez az új Vizsgaközpont?
A zh-k online történnek majd, egy kamerákkal felszerelt vizsgaközpontban, ahol semmit nem használhatsz csak a számítógépet. (Számolni, ábrát felrajzolni is a számítógépen kell majd.)
Ami fontos, hogy 12 órával a zh előttig online jelentkezni kell a zh-ra, és csak azon a zh-n vehetsz részt, amire előzetesen regisztráltál... Ha nem regisztráltál, nem írhatsz zh-t..
Koszonom mindenki!
Utolso:
Nem otthon vizsgazol, hanem vizsgakozpontban(ez valami uj epulet gondolom) egy szamitogeprol, es a vizsgakozpont van felszerelve kameraval
Azt lattam az egyik kurzusomnal, hogy Szentkiralyi utca 2 szam alatt lesz
En is kedden irom es az zavar, hogy azt se tudom hogy mukodik a rendszer, en mindenkepp kiprobaltam volna elotte, hogy ne a zh-n toltsem el a felfedezgetessel az idotxd
Azert egy kicsit ez nyugtatobb igy
Hat ugye regisztraltam a zh-ra elozetesen, es ott a foglalasnal nekunk kiirta a tanar “Location” cimszo alatt “Szentkiralyi str.2.”, de pl a csutortoki zh-nal mar csak annyi van kiirva annal a targynal, hogy Vizsgakozpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!