Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Váltsak egyetemet, nem tudom...

Váltsak egyetemet, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sopronba járok immár 4. éve Közgáz szakra és már nagyon meguntam a várost. Értem itt a szórakohelyeket, embereket, tanárokat stb. Van egy lehetőség hogy átmenjek szombathelyre nagyon sok előnye van ( olcsóbb a kolesz, olcsóbb a bejárás, több a szórakozóhely, könnyebb a suli ) csak igazából félek az ismeretlentől. Félek hátha megbánom, hogy elhagytam Sopront. De nekem már nagyon langyos... Ti váltanátok, Előre is köszi
2010. szept. 1. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Jó szerencsét!

Ha meg vagy keresztelkedve, akkor meg fogod bánni. Én Miskolcra járok, és nem hagynám ott semmiért.

2010. szept. 1. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó szerencsét kívánok én is (hiszen környezettudós vagyok :-) )!

Én azt mérlegelném, hogy a váltásnál a tárgyaimat hogyan tudom elfogadtatni, és kell-e a váltás miatt plussz tárgyakat csinálni, veszik-e el sokminden abból amit már az eredeti helyen megcsináltam.

24/L, aki szakot váltott anno az egyetemen

2010. szept. 1. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
hali! én kombathelyi vagyok. ez se jobb város hidd el. csak a város miatt baromság sulit váltani. ráadásul ide mire jönnél? itt nincs közgáz! de ha akarod matekra átjöhetsz, és akkor szaktársak leszünk. :-D
2010. szept. 1. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Van közgáz a btk-n gazdálkodás és menedzsment:)
2010. szept. 2. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!