Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mikortól lessz...

Szerintetek mikortól lessz digitális oktatás gimiben?

Figyelt kérdés
Nagyon várom már, napi 2 órát utazom oda és vissza! De semmi nyoma nincsen annak hogy lenne, tavaj ilyenkor már a magyar országa fb oldal tele volt, de most semmi! Ha jól emlékszem tavaj ilyenkor már hibrid volt! Most miért nincs szerintetek?

2021. szept. 23. 01:46
1 2
 11/19 felkelhetetle ***** válasza:
73%
Ha megint lennének ilyen lezárások, az Orbánnak tényleg politikai öngyilkosság lenne, amúgy megkérdezhetem hogy honnan, hová jársz iskolába? Napi 2 óra, az olyan mintha Szegedről mennél Budapestre mindennap elég fura...
2021. szept. 24. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

"a beoltottak ugyan úgy megfertőzödnek és tovább is adhatják"

Senkit se érdekel, hogy minimáltünetekkel covidos-e valaki vagy nem, ha az egész ország egyszerre fog köhécselni, attól még semmi se fog leállni. Az a lényeg, hogy súlyos beteg ne legyen, azt pedig a fél ország átoltásával már nagyrészt sikerült elérni.

2021. szept. 24. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Ha ilyen messze laksz az iskolától, mégis mi a f*szért nem vagy kolis? A panaszkodás az megy, de a saját problémáid megoldása az nem.
2021. szept. 24. 20:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Nyugodtan adjátok ki srácok a feszültséget itt! Nem válaszolok semmi ilyen alpári commentre! Nem értem miért mindenki ilyen feszült mikor valaki az online oktatásról kérdez, valami fájó pont esetleg? Ha ennyire idegesít zárd be a böngészőt! Sajnálatos mennyire feszült pár ember itt! Azt hiszem ez a 21. század átka! Relax
2021. szept. 24. 22:57
 15/19 felkelhetetle ***** válasza:
52%
14 Hogyne lennének sokan feszültek, a tanulók többségének sokkal többet ártott az online oktatás, mint segített, azt pedig be kell látnod, hogy elég fura, hogy napi 2-2 órát utazol az iskolába(már ha igaz), nyilván szóvá tesszük.
2021. szept. 24. 23:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem válaszolok semmi ilyen alpári commentre!"

Most is épp azt teszed... Ha alpári, jelenteni kell.

2021. szept. 25. 09:12
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mikor változtatnak, de ami nálunk van a gimiben, az sem jó. Az osztály 2/3-a hiányzik folyamatosan. Így, a bejáró diákok sem sokat tanulnak. Nem szerettem az online tanítást, de ez még rosszabb. Nincs értelme, hogy bejárunk és szinte nem tanulunk semmit. Remélem a vadászati kiállítás után változik a vélemény. Már csak azért is, mert a több ezer vendég, több országból, akik most ide látogatnak, ők is hozhatnak "ajándékot", mivel semmilyen korlátozás nincs feléjük sem. Szerintem az őszi szünet után lehet!
2021. szept. 25. 16:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen! Pontosan erről beszélek!!
2021. szept. 25. 16:12
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

"Az osztály 2/3-a hiányzik folyamatosan. Így, a bejáró diákok sem sokat tanulnak. Nem szerettem az online tanítást, de ez még rosszabb. Nincs értelme, hogy bejárunk és szinte nem tanulunk semmit."

Emiatt még nem fog leállni az ország újra. Olyan szinten se, hogy online tanítás legyen megint olyan korosztályoknak, akik már rég olthatóak. Egy sima influenzaszezonban se volt leállás sose csak azért, mert sok volt a hiányzó. Majd meggyógyulnak és jönnek újra, nagy ügy.

2021. szept. 25. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!