Mikortól lesz online oktatás? Szerintem valahogy az őszi szünet után már nem megyünk vissza. Szerintetek?
Ugyan ugy lehet oltott is virusos... nincs napi 5000, de meg novemberig van 1,5 honap. Szepen lassan, de haladunk ahhoz a szamhoz. Ezt nem kene megvarni... hanem megprobalni megallitani. De persze a kormanynak fontosabb a foci, papa, vadaszkiallitas...
2020.09.02. 365 uj esetszam, 6 622 fertozott osszesen, 3 elhunyt, 619 elhunyt osszesen, 3 903 gyogyult osszesen, 2 100 aktiv fertozott, 98an vannak korhazban, 7en vannak lelegeztetogepen.
2021.09.22. 289 uj esetszam, 818 520 fertozott osszesen, 5 elhunyt, 30 141 elhunyt osszesen, 780 740 gyogyult osszesen, 7 639 aktiv fertozott, 401en vannak korhazban, 45en vannak lelegeztetogepen.
EZ AZ EN VELEMENYEM SZERETNEM LESZOGEZNI, MIELOTT NEKEM ESNENEK EGYNEHANYAN!!!
[link] cikkben van egy grafikon az új koronavírusos betegek számáról egy grafikon 2020 és 2021 adatait összehasonlítva. Látványosan nem olyan meredek az esetszámemelkedés, mint tavaly. Így nem valószínű, hogy a közeljövőben lesz digitális oktatás a középiskolákban országosan elrendelve.
A beoltottak is elkaphatják a vírust, viszont a betegség tünetei nem olyan durvák, mint az oltatlanok körében.Így 2021-ben a koronavírusos betegek jó eséllyel otthon meggyógyulnak, míg tavaly arányait tekintve többen kerültek komoly tünetekkel a kórházakba.
Én úgy látom, hogy te inkább csak nem akarsz iskolába járni. Persze ha aggódsz az egészségedért azt megértem. Viszont mit szólnál ahhoz, ha az állam az egészségvédelem miatt eltörölné a tanévet és mindenkinek évet kellene ismételnie (természetesen be lennél zárva a lakásba, nehogy elkapd a vírust)? Gondolom ez nem tetszene neked.
Mondjuk felesleges vitáznunk egymással mert majd az idővel kiderül kinek lesz igaza. Béke veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!