Mikortól lesz online oktatás? Szerintem valahogy az őszi szünet után már nem megyünk vissza. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A digitális oktatás ellenzői kíméljenek.2021. szept. 22. 13:36
31/47 A kérdező kommentje:
30, na vegre valaki!!!
2021. szept. 28. 22:28
32/47 anonim válasza:
Csak remélni tudom, hogy vissza megyünk. Nem azért, mert nem akarok tanulni, hanem pont azért, mert akarok. Nekem sokkal jobban bejött az online. :)
33/47 anonim válasza:
Akinek sokkal jobban bejött az online, az nem tud róla, hogy mennyivel több mindent meg lehet tanulni az iskolában, mint a tananyagot.
34/47 A kérdező kommentje:
33, akkor a te iskolád normális. Nálunk aki érti az érti, aki meg nem az magára vessen... E szempontból jobb volt az online. Így is-úgy is magamnak kell megtanulni, így legalább több idő volt rá. Meg nem volt ott a sok töltelék tantárgy
2021. szept. 30. 21:40
35/47 anonim válasza:
30-as, akkor miért nem mész magántanulónak? Ha Neked ennyire bejött, simán megoldhatnád, hogy otthon tanulj. De a többség szívesen megy közösségbe, nem mindenkinek okoz problémát hogy emberek között kell lenni:-)
36/47 anonim válasza:
"Nálunk aki érti az érti, aki meg nem az magára vessen... "
Akkor szerintem sokkal inkább az iskolaváltás lehetne a megoldás, mint az online oktatás.
37/47 anonim válasza:
36-os jól mondja!
Úgy látom én is, hogy a sok online oktatást sürgető gyerek többsége az iskolai problémáit akarja így megoldani. Pedig hát sem iskolában, sem pedig a munka világában nem lesz célravezető megoldás, hogy elbújsz otthon, ha valami nem jó működik:-)
38/47 anonim válasza:
A lakosság fele oltott, van elég oltóanyag, a kisgyerekek oltása a küszöbön, úgyhogy nem lesz lezárás. Aki most covid-ba meghal, az magára vessen, TIJ, mert volt lehetősége (tisztelet a nagyon ritka kivételnek!) tenni ellene.
Ne reménykedj, nem lesz lezárás.
39/47 anonim válasza:
35!Én is szívesen megyek közösségbe. Csak nekem nem mind1, milyenbe. Van, akinek mind1, mert önmagával nem bírna egyedül ki fél napot sem. Ezt persze fáj beismerned 35.
40/47 anonim válasza:
De hogy milyen közösségbe mész, az elsősorban rajtad múlik! Tehetsz érte, hogy jó és hozzád illő emberekkel találkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!