Milyen hangulatban várjátok a holnapi iskolakezdést?
1.jó
2.rossz
3.lesz@rom
Számokkal válaszoljatok,indokolni is lehet a választást:)
2
szomorú vagyok, depressziós, miután megtudtam, hogy milyen szar tantárgyaim lesznek, ráadásul tavaly év végén, egy nagyon rendes tanárt ígértek németre, erre megkaptuk ugyanazt, aki tavaly tanított. Szóval elment az életkedvem.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:06
Hát nem irigyellek!Tudod mit a német tanár ellen,meg fogjatok össze és tüntessetek,pl. mindenki üljön néma kussban mikor kérdez valamit a tanár,vagy hasonlók:)Próbáljátok valahogy kitúrni az osztályból,mert úgy tanulni egy tantárgyat hogy a tanár ellenszenves,annál rosszabb nincs!!Azért kitartást és sok erőt!!,)
Félek, hogy valami bajom van, de én nagyon várom a sulit. Bár már most azon agyalok, hogy ez az utolsó évem...:(
Egyébként én sem kedvelem a "korán" kelést.
Remélem sikerül felkelnem 7:30-ig, aztán készülődni és 50-kor elindulni:)))))))))
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:15
Hihi,nincs veled semmi baj!!Örülj,hogy már ez az utolsó éved,viszont ez keményebb lesz kicsit,a felvételi miatt is,szóval hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!