Én utolsó féléves vagyok,úgyhogy nekem mindegy igazából,mincs már tárgyam,csak szakdoga,szakmai gyak.
Azért az államvizsga majd januárban boztos kényelmesebb lenne online :D
2021. szept. 20. 21:43
12/18 anonim válasza:
Voltak előnyei, ez tény. De kevés ennél lélekölőbb dologgal találkoztam eddig, mint másfél év otthon tespedés egyedül. Azt a kevés előnyét át lehetne
lehetne emelni a jelenléti oktatásba, de ne bohóckodjunk már egy laptop előtt a gyerekszobánkban mérnökképzés néven.
2021. szept. 21. 07:15
13/18 anonim válasza:
Hogyne szeretnék. Levelezős vagyok, és valahogy nem látom sok hasznát, hogy jelenléti oktatás legyen. Havi 1x megyek be, de 90%-ban teljesen feleslegesen. Csak azért kivenni szabadságot, hogy aláírhassam a katalógust kicsit kellemetlen. Online is teljesen jól működött az oktatás. Nappalisként persze már mást gondolnék, ott inkább az offline mellett voksolnék.
2021. szept. 21. 07:38
14/18 anonim válasza:
a 10es választ akár én is írhattam volna
mérnökképzés online, aha, sok érteleme van
a motiváció is megfogyatkozott nálam is, hiszen nem értek ingerek, minden nap ugyanolyan volt
2021. szept. 22. 10:25
15/18 anonim válasza:
Én szeretném, mert már az első órák után lebetegedtem (levelezős vagyok).
2021. szept. 22. 11:23
16/18 anonim válasza:
Személy szerint nem szeretnék.
Első éves vagyok jogon ugyan, de már a középiskolában sem szerettem az online órákat.
Azt nem is említve, hogy milyen tanítás is volt az.
Ismerem magam, nekem szükségem van a tanár személyes jelenlétére, arra hogy elmagyarázza az anyagot rendesen, hogy lássam a testbeszédét, illetve a kifejezéseit, ahelyett, hogy online gyorsan ledarálja, letudja és kész.
2021. szept. 22. 22:55
17/18 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy egy ilyen személyes véleményeket váró kérdésnél miért kell lepontozni annak a válaszát akivel nem értesz egyet.
2021. szept. 23. 19:50
18/18 anonim válasza:
Minden vágyam, ugyanis semmi kedvem minden szombatok 5 órát utazni! Csak ezen az egyetemen indult a képzés és munka mellett levelezőn ez igy marha fárasztó, a pénteki napokról már nem is beszélve, emiatt dobhatom el a szabadságaim, levelezőn legyen online!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!