𝘈 ti osztályotokban hány beteg van jelenleg?
Figyelt kérdés
Mi nagyon megfogyatkoztunk 🙁 28-an vagyunk alapból, én tegnap mentem vissza 2 hét pihi után, 12-en voltunk.2021. szept. 18. 16:10
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
#10: Nem ez a helyzet. 6-an feküdtünk otthon szívizom gyulladással. 2 osztálytársamnak valami ismeretlen idegrendszerei betegsége van, hol melegük van hol fáznak, hol szédülnek hol nem, van hogy annyira remegnek a végtagjaik, h lábra sem tudnak állni. Asszem 4-en csak lázasak voltak azért maradtak otthon. A többiek meg megfázásos tünetek miatt nem jöttek.
2021. szept. 19. 13:10
12/14 anonim válasza:
37en vagyunk, a héten nagyjából 10-12 hiányzó volt. Ehhez hozzátett hogy múlthét végén volt 3 napos osztálykirándulás, ezen mindenki meg szokott fázni. Akik voltak azoknak a nagy része is valamennyire náthás volt, köhögött vagy meg volt fázva csak nem maradtak otthon.
13/14 anonim válasza:
30 főből pénteken már csak 9-en voltunk. A holnapi létszámra én is kíváncsi vagyok.
14/14 anonim válasza:
A héten jött mindenki nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!