Mire lehet számítani a felsőoktatásban a negyedik hullám miatt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 16:46
A kérdező szavazást indított:
Online oktatás lesz
Jelenléti oktatás marad,sokan megkapták az oltást
Hibrid oktatás lesz
44 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nálunk bevezették már a kötelező maszkot (debreceni egyetem), de mondják, hogy 1-2 hét, és online lesz. Aztán majd meglátjuk. :D
2/9 anonim válasza:
Oktober 15en a vadaszati vilagkiallatas utanra pletykalljak az ujjab lezarasokat
3/9 anonim válasza:
Nálunk a tanárok szerint is a vadászati kiállításig érdemes jelenléti oktatással készülni.
4/9 anonim válasza:
Vadászati lemegy és utána lassan átállnak online oktatásra. Forgatókonyv... Nagyon átlátszó az egész már... Hülyére veszik a jó népet ezek a magasban csücsülő 🐀🐀🐀
5/9 anonim válasza:
Marad a jelenléti oktatás, az oltást pedig kötelezővé teszik az egyetemistáknak.
6/9 anonim válasza:
Megmondták a kormányzó urak, hogy nem lesz online oktatás! Erre kell készülni!
7/9 anonim válasza:
6/6 mondtak azok ugyanezt hétfőn reggel es este bejelentették hogy hétfőtől nincsen…
8/9 anonim válasza:
Elkepzelheto hogy lesz online megint, de remélem marad a jelenléti!
ME-en felmérést készítenek az átoltottságról.
9/9 anonim válasza:
Szintén ME-s vagyok, én is kitöltöttem, persze faramuci a kérdőív, mert mi van azokkal, akik 1 oltást vettek fel? Mert a kérdések mind-mind 2 oltásról szóltak...
(Mielőtt támadnátok, nem a kártya miatt vettem fel csak 1 oltást...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!