Szerintetek megint lesz online oktatás? Annyira félek, hogy lesz :// Nekem nem tetszett.
Én is nagyon félek:/ Anyum munkahelyén (ovi) azt mondták, hogy már október vége fele lehet készülni a zárásra.
Szerintem amúgy csak próbálnak felkészülni a legrosszabbra. Biztos lesz újra hullám, de sokkal gyengébb, az átoltottság miatt. Szerintem megint bevezetik a maszk viselését és sulikba kiteszik a fertőtlenítőket :D de nem fog semmi sem bezárni. Ez így lenne logikus.
#4 nem csak 15-ig?
Amúgy a védettség kialakulása hetek, meg le is betegedhetnek (már akik be lesznek oltva), nem beszélve a nyárivírus-koktélról. De ez csak a tanév eleje, utána futhat fel a 4. hullám, meg jönnek a mutánsok.
Szerintem csak ott lesz online ahol felüti a fejét a vírus.
Ezt fogjuk követni. Aztán maximum ha tényleg nagyon gáz a helyzet akkor lesz online de már nem volna szabad ennyi ember beoltása után olyan gáznak lennie a helyzetnek.
Maximum egyetemeken tudom elképzelni.
De nem örülnék neki ha így indulna az első évem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!