Valakinek utalták már a képzési hitelt ( KH1)? Ha igen, hány nappal a folyósítható státusz után?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 10:54
1/15 anonim válasza:
Nekem még nem utalták szeptember 16.-án igényeltem
2/15 anonim válasza:
Először adategyeztetés majd feldolgozás alatt szerepelt a rendszerben, ezután atvaltott to egyeztetés alattra, lekerdezesnel to egyeztetes meg nem történt szerepel. Mennyi idő vajon míg le futnak ezek az egyeztetések? Szeptember végén igenyeltem kh1 et
3/15 anonim válasza:
Most küldtek e-mailt hogy 30 napra felfüggesztették a folyósítást
4/15 anonim válasza:
Mi az hogy felfüggesztették? Te már kaptál vagy ez az első? Mikor igenyelted?
5/15 anonim válasza:
Èn szeptember 16.-án igényeltem ma kaptam e-mailt hogy 30 napra felfüggeszteték a folyósítást míg a sulinak utána néznek holott múlt héten telefonáltam nekik akkor azt mondták hogy az iskola szeptember 21.-én vissza igazolt hogy aktív vagyok.én sem értem járok rendesen iskolába nem hiányzók kitűnő tanuló vagyok 🤷♀️
6/15 anonim válasza:
Ez szakképző? Én a bkszc Weiss közszolgálati technikus képzésre járok, idén változott itt valami, a technikus évfolyam nekem 1 éves de a következő évtől már 2 éves lesz és ez okozta a kavarodást a rendszerben de meg mindig nem tudok semmit 🤷♀️ Nagyon bosszantó
8/15 anonim válasza:
Igen szakképző nekem a státuszom folyósítás szünetel kb 1 hete ezt írja de volt már feldolgozás,to egyeztetés,folyosítható is .a diakhiteldirekten meg azt írja to egyeztetés még nem történt🤷♀️Most felhívtam őket azt mondták hatósági ellenőrzés van az iskola ellen hogy ez mit jelent nem tudom
9/15 anonim válasza:
Óriási😒 én arra tudok gondolni hogy sok esetben visszaélés történhetett, nem véletlenül szigorítottak a feltételeken…
10/15 anonim válasza:
Igen biztos sok vissza élés van!de én akkor is járok suliba ha adják a pénzt ha nem !én divatszabónak tanulok és ebből a pénzből szerettem volna a lock gépet,varrógépet és a sok apróságot tű cérna olló stb meg táblagépet a divat lap szerkesztéshez,portfolió szerkesztéshez stb stb szóval sajnos azok akiknek tényleg szüksége lenne rá azokkal szivóznak 😔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!