Emelnéd-e a pedagógusok bérét?
10
Nem tudom minek reagálsz, ha hülyeséget beszélsz:D
"én alapból okos és tehetséges vagyok, de lusta akkor mi alapon tennél össze alacsonyabb státuszú emberekkel?"
Oké akkor a te példáddal. Ha én amúgy tudok dolgozni, és jól is dolgozok csak nem dolgozok akkor miért kapjak kevesebbet mint aki dolgozik? Na akkor ezt magyarázd meg és ne gyere azzal a szöveggel, hogy "há az más". Nem más.
Oké g..i értelmes vagy viszont szarsz a matekra és ott ülsz olyanok között akik integrálnak 10.-ben. Van értelme? Nincs. Akkor mi a f.sznak ülsz ott? "Há mer értelmes vagyok". Nem azért ülsz ott mert lehúzod a csoportot. Ha nem érdekel a töri akkor töriből elmész alap csoportba és kész. Aki meg k..va penge az meg elmegy emelt csoportba.
Az, hogy az osztályt berakod A-B-re az lóf..z. Okos gyereket okossal kell összerakni, hogy tudjanak haladni. A hülyék/lustát rakhatod a legokosabb mellé ellébecol mellette, rosszabb esetben visszahúzza.
Így 10 osztály jó matekosai együtt sokkal komolyabb feladatokat tudnának megoldani, mint úgy, hogyha ott vergődik 10 gyerek, de ugyan ez kémiára vagy bármire.
Amúgy pedig én a lustákat is simán hozzácsapnám a h.lyékhez ilyen tekintetben, mert azzal, hogy elfekszik a padon vagy nyomja a telefont azzal is bomlasztja a közeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!