BME-ről egy két kérdés, pl. hogy indul az osztatlan építész szak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nincs kiírva felvi.hu-ra hogy indulna a szak. A képzést indító iskolák menünél meg teljesen üres az egész...
Ha BME-n építész szeretnék lenni, és utána építőművészetből doktorálni, akkor melyik szakra, karra kell jelentkeznem?
2010. aug. 31. 12:46
1/2 A kérdező kommentje:
Most láttam, hogy a pótfelvételi pontokat néztem... szóval a szak indul.
Ha BME-n építész szeretnék lenni, és utána építőművészetből doktorálni, akkor melyik szakra, karra kell jelentkeznem? ezt viszont továbbra sem tudom. :)
2010. aug. 31. 12:54
2/2 anonim válasza:
építőművészetet nem a bme-n tanítanak (nem tudom pontosan, hogy melyiken de talán MOME vagy képző vagy vmi ilyesmi). Az osztatlan és a bsc között nem sok különbség van, kb. mindegy hogy melyikre vesznek fel. Annyi, hogy ha bsc-n vagy akkor msc-re átmehetsz másik egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!