WidowmakerButt kérdése:
Neptunban hol lehet megnézni vizsgákról információkat?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy van-e olyan kategória valahol, ahol meglehet nézni, hogy a tanárok mi alapján vizsgáztatnak. Tehát pl. nálunk gazdasági matekból 4 dogát kell írni évközben, hogy átmenjünk a tárgyon. Esetleg van olyan hely a neptunban, ahol az ilyesmit kiírják a tanárok? Nyilván megkérdezhetem tőlük, de a legtöbb órám még nem is volt, és szeretnék meggyőződni róluk. Eléggé sokat idegeskedek az olyan dolgok miatt, amiket nem tudok, ezért jó lenne ha valahogyan meg lehetne nézni neptunban bármikor. Ha esetleg nincs ilyen akkor megkérdezem, csak gondoltam hátha.2021. szept. 10. 23:33
1/4 anonim válasza:
A sylabus ban van benne (vagy hogy kell leírni), az egy olyan dolog amiről beszél mindenki, de kevesen látták. Abban vannak leírva a tematikák, hogy mikor lesz dolgozat, hogy lesz a vizsga. Annak semmi köze a neptunhoz.
Ez a cucc, amúgy olyan, mint középsuliban a tanterv, csak meg van minden, hogy kb mikor kell zh-t írni, meg hány lesz.
De ezeket el is mondják általában a tanárok.
2/4 anonim válasza:
Mindent elmondanak az első órán. Ami nem volt, az is lesz majd, nem maradsz le semmiről, ha bemész az órákra rendesen.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nagyon tudok idegeskedni dolgokon, amikre előbb-utóbb úgyis választ kapok. Nem tudom, egyszerűen félek hogy valamit kihagyok, esetleg lemaradok valamiről. Na de mindegy, köszi a segítséget
2021. szept. 11. 01:02
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha bemész az órára, erről úgy is lesz szó. Amúgy én is ilyen vagyok, mint te. Mindenen idegeskedek. :D Amúgy nálunk az egyetemen pl. a Moodle weboldalt használják, és oda az összes tanár feltöltötte a tantervet vagy mit, amiben le van írva, hogy mi a helyzet a vizsgákkal, számonkérésekkel, meg ilyenek. De pl. a Neptunom fullra üres, az órarenden meg a beérkező leveleken kívül nincs ott semmi sem. Szóval nem tudom, szerintem az első órákon az összes ilyen dolgot elmondják majd a tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!