ELTE-sek! Még ti sem kaptatok információt a beiratkozásról?
Az előző tájékoztató levélben az állt, hogy figyeljük levelezőrendszerünket, mert személyesen küldik meg az ezzel kapcsolatos e-mailt.
Naponta nézem a spam mappát is, de még semmi. Nyugtassatok meg, hogy ti sem kaptatok még e-mailt ezzel kapcsolatban.
3-as: Pont emiatt vagyok bizonytalan. A honlapon az alábbit írja:
"A budapesti székhelyű képzésekre felvételt nyert hallgatókat az Informatikai Kar 10 percenként beosztva, időpontra hívja be. A beiratkozás időpontjáról, a helyszínről és a szükséges okmányokról augusztus 15-ig küldenek részletes tájékoztatót a leendő elsőéveseknek. "
Olyan körlevél már érkezett, ahol arról beszélnek, hogy aug 25-30 között lesz és melyik épületben, de feltételezem ez az aug 15.-i dátum a személyre szabott időpontokról szólna.
5-ös:
Köszi a tippet :) jelentkeztem is most a csoportba.
7-es:
Valóban jött postai levél, de az csak a gólyatáborral kapcsolatos információkról szólt nagyrészt. A beiratkozás részletei elméletileg e-mail-ben kéne megjöjjenek.
"A beiratkozás várhatóan 2021. augusztus 25-31. között lesz a Gólyatábori részvétel figyelembevételével, melyről részletes tájékoztató levelet fogunk küldeni, figyelje e-mail fiókját."
Ezt írták az aug. 4-ei körlevelükben.
9-es:
Hisz már a leírásban is írtam, hogy nézem a spamet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!