Kiakadnátok, ha a szakdogátokra csak négyest kaptatok volna a bírálótól?
Figyelt kérdés
védés után is 4 maradt a jegy.2021. szept. 5. 02:53
11/18 A kérdező kommentje:
örülnék, ha nem az én kérdésem alatt tárgyalnád meg, h. ki mit lopott el tőled, nyiss hozzá külön kérdést, így offolom, mert ez már rólad szól,az én kérdésem kapcsán.
2021. szept. 5. 12:29
12/18 anonim válasza:
Bunkócska, kérdeztek, válaszoltam. Illik, tudod.
13/18 anonim válasza:
ha a bíráló 4est adott, annak valószínűleg van valami oka. ha nem értettél vele egyet, akkor a védésen fel kellett volna hoznod, hogy kaptad ezt a kritikát, de ez meg e miatt te még mindig kiállsz a mellett amit írtál.
de a védésen olvaassák a bírálatot, ha nem értettek volna egyet vele vagy kérdéses lett volna száukra a dolog akkor a bizottság is rákérdezett volna nálad.
szóval valószínűleg valamit elrontottál, így nincs alapod kiakadni.
14/18 A kérdező kommentje:
a kérdés az volt, h. ti szomorúak lennétek-e a 4-es miatt, nem a jogosságát kérdőjeleztem meg.
2021. szept. 5. 14:26
15/18 anonim válasza:
Igen, kiakadtam, mert aki meg 2 hetet dolgozott rajta, azok meg ötöst kaptak, és mindenki el volt ájulva a munkájuktól. Viccen kívül mondom. Azt hittem felrobbanok, míg én meg 4 hónapot dolgoztam rajta. És odabenn meg még kötekedtek is egy sort. :(
16/18 anonim válasza:
Az annál inkább érdekelt, hogy a 4,51-re 4-es van a diplomámban.
17/18 A kérdező kommentje:
én 1 hónap alatt írtam meg 4-re.
2021. szept. 6. 17:37
18/18 anonim válasza:
17, Akkor örülj neki hogy egyáltalán 4est kaptál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!