Ilyenkor mi a teendő? (okj)
Sajnos ez akkor bukta. Maximum még annyit tehetsz, hogy a szakképzési centrumot hívod fel telefonon, és elmondod ezt nekik, hátha.
Barátnőmmel történt ez, postai levelet kapott, amit az anyja kidobott, és most tárgytalan a jelentkezés, mondjuk őt nem is érdekli. Én épphogy megkaptam a levelet, utolsó pillanatban estem be alkalmassàgira, és iratkoztam be, de semmilyenféle tájékoztatàst nem adtak, azt se tudom mikor kezdődik a képzés, hiába hívkàlom az iskolát...Melyik SZC a tiéd, ahová jelentkeztél? Csak nem a miskolci? Az ilyen putri, én is itt vagyok. Ezelőtt Debrecenben voltam, ott az SZC nagyon jó, mindent időben elmondanak, email jön mindenről, minden online megy, itt meg semmit nem hajlandó senki mondani, pedig már negyedike van, elegem van! Hétfőn megyek be, és addig nem jövök haza míg nem hajlandó valaki kibökni, hogy mikor kezdődik a képzés!
Sajnos nem tudom. Nagyon késve fogok én is. Szintén Miskolc :D
Jovohet hétfőn megyek be a suliba jelentkezni, nappalira szeretnék.
Nagyon jó lenne ha felvennének még így egy hét késéssel. De majd kiderül.
Addig gyomorgyorccsel a gyomromba vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!