Október 9-től tényleg online lesz Általános felső, középiskola. Itt olvastam. Igaz lenne? Remélem.
Miért reméled azt hogy megint minden zár befele?Kinek jó ez szerinted?
Azért mert lusta vagy bemenni az iskolába?
Szerintem legjobb esetben is csak október végétől. A vadászati világkiállítás okt. 14-ig tart, addig azt kell kommunikálni, hogy "jók vagyunk".
Engem az egyetem érint, én már a hibriddel is boldog lennék. És nem, nem vagyok lusta, de
- 100-an vagyunk összezárva naphosszat egy előadóba; ez szerintem nem lehet biztonságos
- az online is jól működött
- bejárós vagyok, így 3 órát utazom naponta
Nem neked írtam a lustaságot
Tudod,akinek nem inge ne vegye magára
A Kérdező nem egyetemista
"Kinek jó ez szerinted?“
nem az volt a kérdés kinek JÓ vagy NEM JÓ, hanem az LESZ vagy NEM LESZ.
És LESZ. ha jó, ha nem jó, akkor is LESZ.
"utazz napi 5 orat,“
Azért nem sűrűn utaznak az emberek napi 5 órát... én székesfehérváriként Pestre jártam egyetemre, de én se utaztam napi 5 órát.....
Értem. Tehát azért,mert te választottál egy világ végi iskolát, szívjon még másik több millió ember👏
Van egy rossz hírem. Az iskola alapvetően egy offline dolog. Ezt nyilván tudtad akkor is, amikor beíratkoztál. Még 2 évig biztos nem lesz online oktatás, akkor se, ha minden nap megkérdezed. Ha nem tetszik, hagyd ott, nem vagy már tanköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!