Amikor iskolába jártatok mennyit hiányoztatok a legtöbbet? (óra számban)
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 09:54
1/5 anonim válasza:
kereken 200 a gimi harmadik évében. volt egy balesetem ami miatt kórházba kerültem egy hétre majd még 2-3 hétig nem tudtam suliba menni utána (plusz a szokásos kis megbetegedések, szülői kikérő valami miatt). ezen kívül általában 40-80 óra között hinyoztam.
2/5 anonim válasza:
146 óra számot ebben az évben, mert a korona miatt egy szimpla köhögés miatt kiírt az orvos egyszer februárban négy hétre. Plusz egyszer voltam még itthon két hetet megbetegedés miatt, a többi egyszer-kétszer előforduló egy napos hiányzás volt.
3/5 anonim válasza:
70 körül talán
Sosem voltam túl beteges szerencsére.
4/5 anonim válasza:
Még általános iskola 7-8. osztályában 280-300 körül volt. Versenyszerűen úsztam, folyamatos edzőtáborok, versenyek és nyilván a “lógás”, hiszen mindenre kaptam igazolást az egyesülettől.
5/5 anonim válasza:
Nekem is olyan 300 körül lehetett. Egy hónapig nem mentem iskolába, mert mononucleosisom volt, amit félrekezelt az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!