Hallom ide-oda a digitális oktatás "visszavezetését". Ti hallottatok hasonlót, valóság alapja van?
Figyelt kérdés
Tanáraim mondják, hogy van rá esély, én is látok egy kicsit, szerintetek? Esetleg valakinek belsős info?2021. szept. 1. 18:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem tuti nincs már rá esély
2/9 anonim válasza:
Nagyon sok helyről azt hallom, hogy 2-3 hét múlva lesz, de kötve hiszem.
3/9 anonim válasza:
Az államtitkár megjegyezte, hogy az idei tanév sokkal biztonságosabban kezdődhet, mint a tavalyi, hiszen akkor még vakcina sem volt. Most nem lesz kötelező az iskolákban a maszkviselés és a testhőmérséklet mérése, de tiltani sem fogják azokat. A kormány arra készül, hogy az egész idei tanévet jelenléti oktatással tudja végigvinni - mondta György István.
4/9 anonim válasza:
Szerintem maximum az egyetemeknel lesz tavoktatas
7/9 anonim válasza:
Hallani ilyesmit, mert az emberek egyik fele fél tőle, a másik reméli. De mindenkinek ott van a fejében. Én egyébként az előbbiekhez tartozom, és én is úgy tudom, hogy nem kell számítani rá, vagyis törekszünk rá, hogy ne legyen.
8/9 anonim válasza:
Remélem lesz, nem kéne korán kelni.
9/9 anonim válasza:
Egyetemen szerintem mostmár mindig lesznek távoktatásos tárgyak, mert mind a hallgatók, mind a tanárok körében népszerűek voltak kényelmi okokból. Nem biztos, hogy teljesen leáll a dolog, szerintem ilyen hibrid lesz, de ez szakfüggő is nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!