Szerintetek lesz megint iskolazár meg online oktatás a 2021/'22-es tanévben? Ha igen, mit tippeltek, mikortól?
Úristen 101es, állj már le! Annyira szánalmas vagy.
Bakker, az online vizsgaidőszak marhára visszafogná a járványt...A vásárlási idősáv meg pláne...
Zárkózz be legalább 5 évre, ha ennyire rettegsz.
Ma 6200 az új fertőzött!! És hallottatok a hírt hogy magyarországon terjed a VILÁGON a leggyorsabban a járvány!
Idejutottunk! Vakcina megvéd! 2x vagyok beoltva mégsem helyeslem hogy az egyedüli védekezés a vakcina legyen!
Úristen, most mi lesz?
Azért kíváncsi lennék, hogy ki és milyen mérési módszerrel mérte ezt a terjedési dolgot:-)
Egy újságíró olvasott valamit valahol, le is írja (mert ugye kell a népszerűség, és sajnos manapság már mindent le lehet írni következmény nélkül), és mindjárt betojnak páran.
Ma jöttem-mentem a városban, nem vettem észre, hogy az emberek különösebben megijedtek volna ettől a "hatalmas szenzációtól".:-) Tulajdonképpen a többség pont lesz@rja.
Na akik eddig azt mondtak h nem lesz tavoktatas azokat el kell h keserítsem Orbán Viktor újabb szigorításokat tervez és lehet,hogy benne van a pakliban egy újabb onlline tanév
Hm, a portfólió sajnos nem egy hiteles forrás. Ahogy a hvg.hu sem.
A mai rádióinterjúban marhára nem az jött le, nagy szigorításokat tervez. Pont azt mondta, hogy oltás a legfontosabb, és hogy a maszk és lezárások nem segítenek.
Sorry ha beletiportam a reményeidbe...
Áruld már 106-os, hogy Te ebből a cikkből hogyan jutottál a leírt következetésre?? Egy morva szó sincs benne az online oktatásról!
Vagy csak belemagyaráztad a cikkbe a vágyaidat?-:)
Tavaly előtt pénteken reggel azt mondta hogy biztosra lehet venni hogy nem lesz online oktatás..este pedig bejelentette hogy lesz
Az a durva, hogy most rákattintottam és megnéztem volna a cikket, erre 404-es hibakód, és a keresett oldal nem található. Hát ezt gyorsan leszedték... vajon miért???
Aki olvasta: pontosan mi állt benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!