Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek lesz megint...

Szerintetek lesz megint iskolazár meg online oktatás a 2021/'22-es tanévben? Ha igen, mit tippeltek, mikortól?

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 14:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
65%
Na, most hogy Gulyás ia koronás, csak eljut már a tyúxem agyukig, hogy kell valamiféle lezárás, ha nem is teljesen, de kellene vásárlási sáv, és esti korlátozás is. Na meg az online vizsgaidőszak. Vagy legalább a hibrid oktatást biztosítsák már, könyörgöm, és járjon be, aki akar, de legyen már lehetőség online is csatlakozni....
2021. nov. 1. 21:45
 102/111 anonim ***** válasza:
17%

Úristen 101es, állj már le! Annyira szánalmas vagy.

Bakker, az online vizsgaidőszak marhára visszafogná a járványt...A vásárlási idősáv meg pláne...

Zárkózz be legalább 5 évre, ha ennyire rettegsz.

2021. nov. 1. 23:19
 103/111 anonim ***** válasza:
64%
Bezárkóznék én, csak közben hagyjanak haladni a tanulmányaimmal. Nem is értem, miért fáj nekik bekapcsolni egy laptopot, kitenni a pulpitusra, és hadd menjen az előadás.
2021. nov. 3. 23:20
 104/111 anonim ***** válasza:
85%

Ma 6200 az új fertőzött!! És hallottatok a hírt hogy magyarországon terjed a VILÁGON a leggyorsabban a járvány!

Idejutottunk! Vakcina megvéd! 2x vagyok beoltva mégsem helyeslem hogy az egyedüli védekezés a vakcina legyen!

2021. nov. 4. 16:05
 105/111 anonim ***** válasza:
62%

Úristen, most mi lesz?

Azért kíváncsi lennék, hogy ki és milyen mérési módszerrel mérte ezt a terjedési dolgot:-)

Egy újságíró olvasott valamit valahol, le is írja (mert ugye kell a népszerűség, és sajnos manapság már mindent le lehet írni következmény nélkül), és mindjárt betojnak páran.

Ma jöttem-mentem a városban, nem vettem észre, hogy az emberek különösebben megijedtek volna ettől a "hatalmas szenzációtól".:-) Tulajdonképpen a többség pont lesz@rja.

2021. nov. 4. 17:07
 106/111 anonim ***** válasza:
100%

Na akik eddig azt mondtak h nem lesz tavoktatas azokat el kell h keserítsem Orbán Viktor újabb szigorításokat tervez és lehet,hogy benne van a pakliban egy újabb onlline tanév

[link]

2021. nov. 5. 09:43
 107/111 anonim ***** válasza:
25%

Hm, a portfólió sajnos nem egy hiteles forrás. Ahogy a hvg.hu sem.

A mai rádióinterjúban marhára nem az jött le, nagy szigorításokat tervez. Pont azt mondta, hogy oltás a legfontosabb, és hogy a maszk és lezárások nem segítenek.

Sorry ha beletiportam a reményeidbe...

2021. nov. 5. 10:03
 108/111 anonim ***** válasza:
26%

Áruld már 106-os, hogy Te ebből a cikkből hogyan jutottál a leírt következetésre?? Egy morva szó sincs benne az online oktatásról!

Vagy csak belemagyaráztad a cikkbe a vágyaidat?-:)

2021. nov. 5. 10:07
 109/111 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly előtt pénteken reggel azt mondta hogy biztosra lehet venni hogy nem lesz online oktatás..este pedig bejelentette hogy lesz

2021. nov. 5. 11:45
 110/111 anonim ***** válasza:
100%

Az a durva, hogy most rákattintottam és megnéztem volna a cikket, erre 404-es hibakód, és a keresett oldal nem található. Hát ezt gyorsan leszedték... vajon miért???

Aki olvasta: pontosan mi állt benne?

2021. nov. 7. 20:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!