VIII. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnázium szóbelijén (dráma tagozat) mire számítsak?
A VMG dráma tagozatát jelölöm meg első célként, de nem tudom mire számítsak a szóbelin/alkalmassági vizsgán.
Azt tudom, hogy vinni kell valahány verset, dalt és monológot, de szám szerint mennyit és milyen műfajú dalt? (pl: népdal, vagy valami modernebb/szabadon választott? Én például nagyon szeretem a Måneskin-t és Billie Eilish-t, de nem tudom mennyire örülnének, ha egy ilyen dalt vinnék)
Monológot amerikai filmből is lehet választani vagy inkább egy magyar színdarabból vigyek?
És azt is hallottam kell egy bemutatkozó fogalmazás szerű, mit írjak bele? Baj ha nem játszom semmilyen hangszeren?
És hogyan fog lezajlani a szóbeli? Csoportosan leszünk egy teremben vagy egyesével hívnak be?
Kérlek mindent, amit tudtok írjátok le, előre is köszönöm és bocsánat a tudatlanságomért :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!