17 és 22 fokban fázni fogok?sossss
Figyelt kérdés
Én elég fázós típus vagyok és évnyitóra szoknyába szeretnék menni szerintetek fázni fogok 17 fokban
És még suliba pólóba akarok menni szerintetek nem fogok fázni?
2021. aug. 31. 00:24
1/5 anonim válasza:
De fogsz fázni. Pláne ha fázós típus vagy. Elég gáz lesz ha ott fogsz remegni. Szó szerint.
2/5 anonim válasza:
En meg mindig nyari ruhat hordok de nem vagyok fazos. Szoknyaban jarok szinte mindig es harisnyat is csak 10 fok korul veszek fel. De embere valigatja ki mennyire fazik. Ha fazos vagy harisnya segit
3/5 anonim válasza:
Én vastag harisnyát és hosszú, vastag szoknyát vettem telente az ünnepekre, olyan volt, mint egy nadrág. :) Szóval attól függ, milyen hosszúak és milyen vastagok.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösziii végül nadrágot vettem fel
2021. szept. 1. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!