1/12 anonim válasza:
Szerintem novembertől online lesz az egyetemen és a középsulikban.
2/12 A kérdező kommentje:
1.
Kormányrendeletben?
2021. aug. 29. 14:11
3/12 anonim válasza:
lesz ami lesz, nem érdemes ezen rágódni, de fel kell készülni mindenre.
4/12 anonim válasza:
Szerintem a középiskolákban nem lesz online oktatás (én legalábbis erre készülök). A felsőoktatásban is inkább hibrid lesz.
5/12 anonim válasza:
#2, öntevékenyen a középiskolák nem tehetnek ilyet, szóval én azzal számolok, novemberre annyira rossz lesz a helyzet, hogy beüt megint az online.
6/12 anonim válasza:
- Pistike, sorolod fel a négy évszakot!
- Karantén, karantén, nyár, karantén.
9/12 anonim válasza:
Lazítások vannak de az esetszámok megindultak felfelé. Megjött a covid-19 a Hawaii nyaralásáról es a kormányon keresztül megint bezáratja a sulikat októ er közebén. Avagy a forgatókönyv a szokásos.
10/12 anonim válasza:
#5 simán megteheti amúgy, ha a nép mellette van a kormány kenytelen engedni az iskolák és a nép akaratának (most pláne jön a választások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!