Sikerült a pótfelvételi, de hogyan tovább?
Sziasztok!
Eléggé össze vagyok zavarodva és nem találok információt, hogy mit kellene csinálnom. Tavaly szeptembertől ELTE magyar szakra jártam, de idén nyáron próbáltam szakot váltani (ez nem sikerült). Ezek után részt vettem a pótfelvételi eljárásban, és ma megkaptam az üzenetet, hogy felvettek. Ez a szak is a BTK-n van.
A kérdésem pedig az lenne, hogy ilyenkor hogyan tovább? Arra is gondoltam, hogy mivel BTK-n maradtam, talán nem lesz új Neptun-kód meg ilyesmi, de igazából semmit nem találtam, ahogy utánanéztem. De egyébként minden téren vakon tapogatózom, ez a Neptun-dolog csak egy példa :/
Előre is köszönöm a válaszokat!
Neptun kód az olyan mint az oktatási azonosító a kompetencia méréshez, életed végéig ugyanaz :)
Új beiratkozás kell, nálunk a kar is rajta van a diákon, így oda kellett új diák is. De igazából mindent kell teljesítened, mint a júliusban felvetteket. (Neptun aktiválásán kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!