Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Osztatlan tanári 10 féléves...

Osztatlan tanári 10 féléves [földrajztanár; történelemtanár és állampolgári ismeretek tanára] szak elvégzése után jelentkezhetek Phd képzésre?

Figyelt kérdés
Konkrétan Földtudományi Phd képzésre szeretnék jelentkezni. Valaki fel tudna erről világosítani? Ha valaki tapasztalt ebben és segít annak előre is Köszönöm Szépen!!

2021. aug. 24. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze. PhD-re lehet jelentkezni, mivel mesterdiplomát kapsz. Hogy konkrétan arra a PhD-re lehet-e jelentkezni, az más kérdés, ehhez meg kell nézni a követelményeket. Gyanítom viszont, hogy jelentkezhetsz.
2021. aug. 24. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Na ennek utána nézek! Már keresgéltem de eddig csak annyit találtam hogy Mester diploma + Jó átlagtól.
2021. aug. 24. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az az adott egyetemen kell érdeklődni és a doktori képzésről szóló törvényt is nézd meg.
2021. aug. 25. 08:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Közben leveleztem egy tanárral is és tőle ezt a választ kaptam!

"Jelentkezhet az osztatlan tanári diplomával a Földtudományok DI-ba, ha a tanári diplomában van földrajz."

Köszönöm szépen a segítséget / válaszokat!

2021. aug. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!