Időbeosztás jogi karon (levelező): mit tanácsolnátok?
A szorgalmi időszakot érdemes megnyomni, de nagyon. Lehetőleg mindennap foglalkozz az anyaggal, mert sok időt megspórolsz, ha megérted, elolvasod a könyvet, és nem ezzel kell vizsgaidőszakban foglalkozni. Vizsgaidőszakban már csak ismételni kellene, meg megtanulni, amit meg kell.
Ez a szak nem sétagalopp, sokat kell tanulni, és ha gyorsan, könnyen megérted és megjegyzed, akkor sokkal könnyebb. Hozzá lehet szokni a terheléshez.
Talán még az segíthetne, ha egyetemet váltanál, mert van 1 egyetem, ami híresen levelezőszívató.
37 évesen miért kezdted el? Kell a munkádhoz?
Szerintem levelezősöknek az elte nagyon rossz. Nappali nagyon jó, de a levelezősöket nem szeretik, volt hogy egy teljes levelezős évfolyam bukott PJ1-ből. Szerintem más egyetemen könnyebben teljesíthető a dolog.
Nagyon sok ismerősöm kezdte el levelezőn, és nagyon lelkesek voltak, aztán 2-3 évtől kezdve mind otthagyták. Ez volt 11 éve, lehet most sokat változott, nem tudom pontosan. De az online oktatás miatt még rosszabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!