Mi történik ha nem iratkozok be egyetemre? Tudok menni majd a 2. Félévben?
Sajnos nem vettem észre, hogy tegnap volt a határidő és nem bírok már időpontot kérni a beiratkozásra. (Az adategyeztetés kész van). Írtam az ügyfélszolgálatnak e-mailt, ha nem válaszolnak akkor majd felhívom őket, mert csak hétköznap lehet beszélni velük. Esetleg még olyan opció van-e, hogy időpont nélkül beiratkozni?
Az SZTE-ről van szó
Nem. Ha nem iratkozol be, akkor vége, csak újbóli felvételi után tudsz kezdeni.
Viszont ha be akarsz iratkozni, akkor az sikerülni fog. Lehet lesz valami 5 ezres admin költsége a határidő miatt, de nem hagynak lecsúszni. Az egyetemnek a legnagyobb bevételt a hallgató jelenti. Az ő részükről mindegy, hogy az állam adja vagy a hallgató fizeti a tandíjat. Fel fognak fenni. És inkább telefinálj!! Az email az eltűnik, elveszik, megnyizja, bezárja, akármi... telefonlálj!
Ez most nagyon megnyugtatott, köszönöm szépen.
Először telefonálni próbáltam, viszont az oldalon is írják, hogy hétfő-péntek 9-15-ig lehet hívni őket, és hívás közben is ezt mondta egy automatikus dolog. Ha holnapig nem válaszolnak e-mailben, akkor az lesz az első, hogy felhívom őket.
Meg fogjátok oldani, ne aggódj. Nem te vagy az első a felsőoktatás történetében, aki elfeledkezett erről. A tanulság, hogy innentől nagyon figyelj a határidőkre, mert sok dátumot kell észben tartani, és van, amikor komoly tétje van.
Jól tetted, hogy írtál e-mailt, jól teszed, ha holnap napközben fel is hívod őket. (#1-essel ellentétben, pont hogy az e-mail NEM tűnik el, hisz ott van a szerveren, lehet később hivatkozni rá, szemben a telefonhívással, ahol a szó elszáll, egy másik ügyintéző lehet már nem is fogja tudni, mit beszéltél a kollégájával stb... ezért kell, hogy legyen mindennek írásos nyoma!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!