Mi történik akkor, ha bár felvettek, nem iratkozom be az egyetemre?
Figyelt kérdés
Később viszont (egy-két év múlva) szeretném még egyszer megpróbálni ugyanazt a szakot. Jelenleg fel vagyok véve, és két szemesztert rögtön passziváltattam, mert külföldön vagyok ösztöndíjjal. Azt tudom, hogyha szeptemberben nem iratkozom be, akkor a felvételem automatikusan érvénytelen.
Feltételezem, hogy ha még egyszer be szeretnék kerülni, akkor ugyanúgy még egyszer felvételiznem kellene, ugye? Nem jelent akadályt, hogy már passziváltattam egy évet? Bunkóság ezt megcsinálni?
2015. febr. 8. 02:57
1/1 anonim válasza:
Így van, tehát harmadik félévet már nem lehet passziváltatni, automatikus elbocsátással jár, ha nem aktiválod a félévedet.
Természetesen el lehet kezdeni az egészet az elejéről, de akkor felvételizned kell. Az nem gond, ha most passziváltattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!