Örülnétek ha az oltatlan diákoknak távoktatás lenne szeptembertől?
Figyelt kérdés
Én nagyon. Egész tanévben nem kéne látnom a sok hülyegyereket, korán kelnem, 2x1 órát buszoznom, én lennék a legboldogabb ember a világon!2021. aug. 14. 12:48
1/15 anonim válasza:
nem
de ha neked az lenne, nem zavarna
2/15 anonim válasza:
Bárcsak ez jelentené a legnagyobb problémát az életben...
Különben semmi pozitívum nem lenne ebben az egészben, ahogyan korábban sem volt.
3/15 anonim válasza:
az oltott diákoknak is az lesz, ha nem is szeptembertől hanem okt közepe végétől.
4/15 A kérdező kommentje:
#3 szerintem október közepétől legkésőbb
2021. aug. 14. 14:20
5/15 anonim válasza:
Szerintem meg k**vára nem lesz senkinek sem mert nem fogják szeparálni hogy ez most bemehet mert be van oltva de a kis jancsika meg nem mert nem volt hajlandó felvenni az oltást.
6/15 anonim válasza:
Nem lesz online oktatás fogjátok már fel. Vége van a járvány súlyos időszakának, ahol korlátozással tudtuk csak lassítani a terjedést. Mostmár van vakcina, egyre több gyógyszert fejlesztenek ellene. Meg amúgy is, meg kell tanulni vele élni. Mit akartok, még 10 évig bezárkózást?
7/15 A kérdező kommentje:
" Mit akartok, még 10 évig bezárkózást?"
Csak 2. Nekem még 2 év van az érettségiig, utána nekem mindegy mi lesz
2021. aug. 14. 15:35
8/15 anonim válasza:
Nekem is annyi van de nem lesz már bújócskázás sajnos.
9/15 anonim válasza:
Na kérdező, pont ezért a mindenki mást leszarok mentalitásért tökéletesen megérdemled, hogy 9 és fél hónapig be kelljen járnod. Be is fogsz, mert bizony nem lesz online oktatás.
10/15 A kérdező kommentje:
"hogy 9 és fél hónapig be kelljen járnod."
Álmodik a nyomor. Ha nem is fél évig, de valamennyi távoktatás biztos hogy lesz
2021. aug. 14. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!