Mikor rendelik el a távoktatást szerintetek? Van rá esély hogy már szeptemberben?
"Nem fogsz semekkorát nézni azzal a kidülledt bolond szemeddel mivel nem lesz távoktatás."
Én biztos nem. Ti fogtok hogy háde miért van megint távoktatás??? Mert jön a negyedik hullám és mind meghalunk.
6-os
"A másik nagy probléma szerintem, hogy a digitális oktatással az eleve gyenge szociális készségekkel rendelkezők még inkább hátrányba kerülnek ilyen téren."
Ebben teljesen egyetértek, mint írtam egy másik kérdés alá hogy aki szociális fóbiával rendelkezik annak csak még jobban fel fog erősödni a fóbiája..
" aki szociális fóbiával rendelkezik annak csak még jobban fel fog erősödni a fóbiája.."
És?? KI nem szarja le , a lényeg hogy a sok gyökérállatot akkor lássam mikor a hátam közepét.
19
Mivel én az azzal rendelkeztem (már kijöttem belőle), így én nem carom le..de így is értékesebb ember lett mint te vagy.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!