Milyen a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnázium magyar-töri osztálya? A közösségre és a tanárokra lennék kíváncsi. Milyen erős a matek és a többi reál tárgy?
Igen, fegyelem nincs. Sok program, jó hangulat.
Ha megtalálod a megfelelő társaságot, öröm lesz oda járni.
Nálunk elég erős a matek, mert a tanárnő úgy tanít minket, mintha nem lennénk teljesen sötétek matekból. :) A nyelvoktatás tényleg nem valami fényes, nálunk az angolcsoport nagyon rossz. Nekem felsőfokúm van, de van olyan, aki nem tudná letenni a középszintű érettségit.
Kémia az olyan, hogy simán ki lehet húzni a két évet nem tanulás nélkül. Fizika nagyban függ a tanártól. Első évben bukásra álltam fizikából, aztán tanárváltás volt és most ötös vagyok.
A közösség a legjobb az iskolában, bár sajna az alatt a három év alatt is, mióta idejárok, nagyon sokat romlott a programok színvonala. Mindig próbálkoznak szervezéssel, de sokszor fulladnak érdektelenségbe a programok.
Ha van még kérdésed, tedd fel.
Ja, és a menza állítólag jobb, mint máshol. Hááát...
Akkor ebből a két tantárgyból nem is lehet menni
faktra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!