Mehetek újra érettségizni?
2017ben érettségiztem le nappalin, minden meglett, 310pontos lett az érettségim.
De szeretnék estin újra érettségire menni, csak az esti diáki miatt, gondolom mikor bejelentenének érettségi vizsgára ott derülne ki, hogy nekem van már érettségim.
Vagy akár levizsgáznék újra, lehetséges??
De mikor felvesznek ott, csak személyi,taj, stb kell, ott nem látják, hogy nekem van már nem?
9.10.11 osztalyt akarom igy újra vinni, és igy lesz diákim.
Nem teljesen értem. A középiskolát elvégezted? Arról van bizonyítványod?
Illetve az érettségi bizonyítványt is megszerezted? Tehát bizonyítványt kaptál és nem tanúsítványokat.
Ha igen, akkor ez nem így működik. Nem tudsz beiratkozni, mert már leérettségiztél. Egy-egy tárgyból tehetsz ismétlő érettségit, amiért fizetned kell. Diákot már nem kapsz, és tanfolyam, iskola sincs erre, max. magánúton, fizetős, amire nem kapsz diákot.
Hát amikor az iskola jelentkeztetne az érettségi vizsgára azt egy központi rendszerben teszik meg, ahol bizony egyből látná a hülye is, hogy te 2017-ben érettségi vizsgát tettél.
Amúgy miért nem szakmára mész estin, ha csak a diákigazolvány kell?
Megbeszéled a tanárokkal, hogy munka mellett elvétve tudsz bejárni, küldjék el az anyagot. Persze néha be is kell nézni.
Akkor derülne ki, amikor az oktatási azonosítód újra bekerül a rendszerbe, vagyis be sem tudsz iratkozni újra középiskolába!
Érettségizni lehet újra, de gondolom nem akarsz.
Minek neked egy estis diákigazolvány? Kb azon kívül, hogy bérletet tudsz venni vele, semmi másra nem jó. Még diakmunkára sem mehetsz.
Amúgy jól írták, iratkozz be egy esti képzésre valami szakmára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!