Ha van felsőfokúm, akkor mehetek továbbtanulni, akármiből is van?
Valamelyik felvételi tárgyadból legyen a kettő közül.
Ha gazdinfóra mész, akkor matek/infó/gazdasági meg nem tudom mi van még oda.
"valamelyik felvételi tárgyadból legyen"
Mert elvárás, vagy mert plusz pontot adnak rá?
Nyelvvizsgával és két középszintűvel sok pontom van, elegendő lett volna az elmúlt 5 évben oda, ahova menni akarok. A kérdés az, hogy _kötelező_ -e?
Látom te is csak úgy egyetemre akarsz járni...
El se kezded, de már úgy állsz hozzá, hogy na kötelező-e vagy nem.
Fogalmam sincs, hogy mi kell a szakodra, egyeteme válogatja, de hogy több mint ajánlott legalább az egyik tárgyadat amivel felvételizel emeltből csinálni az biztos.
Ezerszer nehezebb lesz az egyetem, mint egy vacak emelt érettségi, ha az se megy akkor ne is erőltesd a szakot.
Egy emelt kötelező lesz, ez szinte biztos. És azok közül kell kiválasztani, amik adott egyetem adott szakán a követelményekben szerepel.
De egyébként igen, ha nem kötelező, de egyébként hasznos, akkor már nem is csinálod meg?! Mindenképp érdemes...
A kérdésemet ez az oldal ihlette a felvin, amely szerint BARMILYEN tárgy jó informatikai területre. Akkor ezt mire értették?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!