Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemistaként hol/kinél...

Egyetemistaként hol/kinél találom az oktatási azonosítómat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 20:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mondom, nem férek hozzá, már lediplomáztam, a neptunt lezárták, az adat közben meglett
2021. aug. 1. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Az 5-os és 10-es választ is lepontoztatok, holott mindkettő 100%-ban igaz. Neptunban a személyes adatok fül alatt látszik az oktatási azonosító, Felvi automatikusan átküldi az egyetemnek, ez az azonosító soha nem változik, automatikus generálja az oktatási adatokat gyűjtő rendszer.
2021. aug. 3. 04:47
 13/14 A kérdező kommentje:

nem én pontoztam le

nekem se a gimis bizimben, se az érettségi biziben nem volt oktatási szám, se a 2002-ben kiállított diákomon, se a 2002-ben kezdett egyetemem indexében... 2006 után megcsináltam egy másik egyetemet, ott volt oktatási azonosítom, de írtam, h. azt megtaláltam egy tantárgybefogadási hivatalos papíron a fiókomban

2021. aug. 3. 12:16
 14/14 A kérdező kommentje:

utánanéztem

Ilyen azonosítója azoknak van, 2005-ben vagy azt követően valamelyik magyarországi középiskolában tanult, vagy 2007-ben vagy azt követően valamely egyetemen, főiskolán hallgatói jogviszonnyal rendelkezett, rendelkezik.

nekem elméletileg passzivált félévem volt pont ekkor, hallgatói jogviszonyom 2010 körül szűnt meg (kirúgtak), soha senki nem tájékoztatott onnan, h. lenne oktatási azonosítóm.

2021. aug. 3. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!