Ősszel ugye már nem kell maszkban ülni az egyetemeken?
Figyelt kérdés
Messze még a szeptember, de szerintetek?2021. júl. 31. 00:56
1/16 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem adok érdemleges választ, de én nagyon remélem, hogy nem, mert borzalmasan kényelmetlen lenne... :/
De amúgy szerintem nem, mert azt olvastam, hogy elég sok egyetemen védettségi igazolványhoz fogják kötni az órák látogatását (egyetemi dolgozók nyilatkozták).
2/16 anonim válasza:
Szerintem se maszkban, se sehogy nem fogunk ulni oran, hanem addigra kitalaljak, h online lesz minden... :D
3/16 anonim válasza:
Az egyetemeken kicsi, rosszul szellőző termekbe vannak zsúfolva emberek ezrei több órákra minden egyes nap. Ennél keresve se lehetne jobb helyet találni a vírus terjedésének. Szerintem elég valószínű, hogyha egyáltalán/ameddig személyesen lesz oktatás, akkor csak maszkban.
4/16 anonim válasza:
Vicces, hogy lepontozzátok az #1-es válaszolót, mi már tájékoztatót is kaptunk arról, hogy kizárólag védettségi igazolvánnyal LÉPHETÜNK BE az egyetemre, sőt jobbat mondok, koliba is csak az jelentkezhet, akinek van. :D Akinek nincs, az pedig így járt, mert nem jogosult arra, hogy online vegyen részt az órákon... Gondolom így akarják az egyetemistákat oltakozásra bírni... :/ (ELTE-ről van szó amúgy)
5/16 anonim válasza:
4, az ELTE melyik karára jársz? A kolit tudom, de amúgy nekem nem jött ilyen levél.
6/16 anonim válasza:
Én annak is örülnék, ha bejárhatnánk, mindegy hogyan :')
Gondoljatok bele, ha még egy évet online lennénk, lenne egy évfolyam, amely úgy szerez BA/BSC oklevelet, hogy vagy egyáltalán nem vagy csak 2 hónapot járt real time egyetemre. Rettenetes.
7/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok: jó, elszámoltam magam, de értitek.
8/16 anonim válasza:
6-os, gondolj csak bele...
Ha így lenne én a mesterképzéses diplomámat szerezném így. :D Jaj de jó is lenne. Ez az őszi félév tuti online lesz.
9/16 anonim válasza:
De ha a hallgatók (egy remélhetőleg jó része) be van oltva, az oktatók is remélhetőleg, akkor miért ne lehetnénk ott?
10/16 anonim válasza:
Az ELTE nyilatkozatát én úgy értelmeztem, hogy az oltás hiánya nem jogosít fel távolléti oktatásra. Tehát nekik mindegy, hogy van-e védettségi igazolványod, vagy nincs, csak be kell járni mindentől függetlenül. Egy szóval se mondták (még), hogy ha nem vagy beoltva, akkor se távolléti, se jelenléti oktatásban nem részesülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!