Mennyi tantárgy lesz egyetemen/fősulin?
Maximum hány tantárgyra számíthatok?
A füzetek miatt érdekelne...
Tapasztalatok?
Köszönöm!
Érdemes elgondolkodni a laplefűzésen füzet helyett. Nekem bevált.
Egyébként nekem eddig kb 3-4 jegyzetelős tárgyam volt, plusz 1-2 laza. Mintatanterv szerint. De ezek a tárgyak akár heti 5*45 percben
Attól is függ milyen szakon vagy.
Nekem őszi félévben 17 tárgyam volt, ebből volt egy tesi
Tavasszal 15, szintén egy tesivel.
Viszont csak pár tárgyból írok annyit, hogy porzik utánam a toll, többinél vettem egy vastagabb füzetet, amit 4-6 részre lehet jelölésekkel bontani és ott annyi elég is.
Ha mész gólyatáborba, akkor érdemes felsősöket megkérdezni, mi az ami 600 oldalas és mi az ami kb 0
Szakfüggő. Az egyetem honlapján nézd meg a mintatantervet. De nem is minden tárgyból kell ugyanannyit írni. Kitapasztalod.
Pl. az orvosin egy félév alatt csak anatómiából simán meg lehet tölteni 3 nagyalakú füzetet. Nyelvszakon darabra sok (10-12) tárgy van egy félévben, de egy-egy órán alig 1-2 oldalni jegyzet keletkezik kisalakú füzetben. Ez mind személyes tapasztalat.
Nekem a lefűzős papírok nem váltak be, mindig összekevertem/elhagytam őket.
Szakfüggő. Én 4 tárggyal kezdtem, azóta változott a mintatanterv, már öt tárgy van.
Én egyébként sokszor két tárgynak használtam egy füzetet, sokszor így sem telt be.
Orvosin volt olyan szemeszterem, amikor 3 darab tárgyam volt és volt olyan is, amikor 18. Szóval nem lehet megmondani. Keress rá a mintatantervedre.
Amúgy nekem a fehér A/4-es lapra való jegyzetelés vált be a legjobban. Az adott óra lapjait összetűztem és tárgyanként mappákba lefűztem otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!