Megéri Pedagógia asszisztensnek tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szeretem a gyerekeket és szeptembertől kezdem meg az ingyenes, 2 éves OKJ-m.
Arra lennék kíváncsi, hogy megéri annak lenni (mármint olyan szempontból például, elhelyezkedési lehetőség)
Mennyit keres kB. egy ped asszisztens?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2021. júl. 28. 22:55
1/7 anonim válasza:
Ha ehen akarsz halni, mindenkepp
2/7 anonim válasza:
Legjobb barátnőm akként végzett. Munkanélküli
3/7 anonim válasza:
Szia! Igaz, én gyógypedagógiai asszisztensként tanulok, de a gyakorlatom során felvettek dolgozni pedagógiai asszisztensként. Hiány van belőlük sok helyen elvileg, viszont sajnos nem keres túl jól, továbbá szinte minden "kuli munkát" rád akasztanak, ha éppen nem a gyermekekkel vagy. Viszont a gyermekek miatt már megéri (számomra).
Szóval igen is, meg nem is. Néha izgalmasabbak a napok, néha unalmasabbak.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok: azt elfelejtettem írni, hogy személyszerint 155 ezret keresek. (Csak mert láttak, hogy érdekelt ez is.)
6/7 anonim válasza:
És gyakorlat alatt mennyit kerestél?
7/7 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy gyakorlat után ajánlottak a továbbiakban munkát. Magyarán nem kaptam semmit. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!