SE-ETK Szülésznő szakon milyen tantárgyak vannak?
Az is érdekelne még hogy melyik tantárgyak a kötelezőek illetve melyiket milyen óraszámban kell felvenni hogy meglegyen a kreditem.
Az órarend mennyire kötött? Hallottam hogy van olyan egyetem ahol egyből megkapod az órarendet de van ahol telejesen te csinálod magadnak a Neptunban.
Szia! Ezen a linken megtalálod pl. a tavalyi mintatantervet. Az előadások átalában fix időpontban vannak, hiszen ott akár más szakokról is vannak hallgatók. A gyakorlatokat, szemináriumokat pedig egyes egyetemeken csoportok szerint beosztják és végig ugyanazzal a csoporttal jársz az órákra, akkor tehát kötött az órarended, más egyetemeken pedig te vadászol a tanár/időpont lehetőségek közül, hogy melyik csoportba szeretnél járni. Értelemszerűen itt mindig vegyesek a csoportok, soha nem ugyanazzal a 10-20 emberrel vagy gyakon/szemináriumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!