Hogy használjam a SE. Etk szülésznői karnál a Neptunt? Nem boldogulok a tantárgy felvételel. Segítsen valaki. a mintatantervet akarnám. De az amit találtam 5 oldalas felsorolás a tantárgyakkal.
Szia! Én is SE-ETK-n kezdek szeptembertől, ápoló szakon.
Az SE honlapján már fent vannak az órarendek: [link]
Szülésznő szakirányon is 3 tankör lesz, E1, E2 és E3 jelzéssel. A Nepunban meg tudod nézni, hogy melyik tankörbe soroltak be, így egészen konkrétan látni fogod a saját órarendedet!
A tantárgyfelvétellel még ne bajlódj, majd csak szeptember 3-n 00:01-től szeptember 7-n 23:59-ig lehet felvenni a tárgyakat, de ebben majd az egyetemen segítenek!
Remélem tudtam segíteni! Ha nem boldogulsz a tankörbesorolásod kiderítésében, jelezd, és leírom, konkrétan hol találod! :-)
Na, hamar megnéztem, hol is tudod megnézni, melyik tankörbe kerültél:
[link] --> tanulmányok fül --> féléves adatok. Itt már látni fogod, hogy hova soroltak be!
szia
köszönöm a segítséget,kérdezhetek még?
Egyébként én levelezőre megyek,azt az órarendet ott nem találom csak a nappalist.
a besorolásnál csak annyit látok hogy államilag támogatottra vettek fel
megvan határozva hogy hány kredit értékű tantárgy kell egy fél évre?
Kötelező felvenni rögtön az első félévben szabadon választott tárgyat is?
Az ajánlott félév a neptunban mit jelent?pl 1 az az elő félévben ajánlott felvenni vagy pedig egyy fél évig kell tanulni?
Bocs a hülye kérdésekért...
Két félév alatt kell
teljesíteni harminc (?) kreditet
Vagyis egy félévben az
egész évinek kb. a felét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!