Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Általános iskola 5. osztályába...

Általános iskola 5. osztályában a 2 hét alatt hány matekóra van?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk heti 4 óránk volt,tehát 8.
2010. aug. 28. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
nekünk is heti 4 óránk volt
2010. aug. 28. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
nekünk is heti 4 volt, de ez iskolafüggő.
2010. aug. 28. 12:55
 4/10 A kérdező kommentje:
A fiamnak heti 3!!! lesz. Ez nem kevés egy kicsit?
2010. aug. 28. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Heti 3 szerintem kevés ebben a korban.

Matematikatanár

2010. aug. 28. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem heti 3 volt 5.-ben, majd 8.-tól emelték fel 4-re. Lazán leérettségiztem ötösre, az osztály egyik legjobbja voltam matekból. Szerintem ez nem biztos, hogy ezen múlik. Heti 3-mal is ugyanúgy tudhatja a matekot. Ha meg h*lye hozzá, akkor lehet heti 30 is...
2010. aug. 28. 17:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Én azt vettem észre hogy ebben a suliban nagyon sok a buta gyerek, és ha mind megbukna és eltanácsolnák kisegítőbe, akkor a falu nem kapna utánuk pénzt. Ja és a butácskább gyerekekért 2x annyi pénzt kap a falu, mint egy normális gyerekért. Ha emelik a színvonalat akkor a fél osztály meg fog bukni. Szerintetek jól van ez így? Félek, hogy a fiam is lesüllyed a buták szintjére, mert nincs követelmény és én vagyok a gonosz anyuka, hogy ami oda van írva a könyvükbe a vastagon szedett részbe, hogy "olvasni" én azt követelem hogy megtanulja.

Ez egy falusi iskola, amiről szó van.....

2010. aug. 28. 17:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Ja az én fiam is osztályelső volt 3 évig, de idén kitolt vele a tanár és ezért a tanár barátnőjének a lánya lett osztályelső, mert ő tesiből és táncból is kitŰnő lett, ja és ő sokkal több közösségi munkát végzett....

Persze év végén az a lány kapott könyvet a közösségi munkájáért... A többit már nem írom le, mert hosszú lenne....

2010. aug. 28. 17:38
 9/10 anonim válasza:

ez szerintem minden falusi iskolába is így van... én is így jártam, h mert nem az XY gyereke voltam ....meg mert a szüleim nem nyaltak be senkinek így mindig én szívtam... nyolcadik évvégén nekem direkt nem adta meg a matektanár az 5-öst és ezért nem lettem kitűnő... de középiskolásként bizonyítottam.... akik annó kitűnők volta..hát most sok rossz jeggyel büszkélkednek:P:D csak egyet mondok erre: KITARTÁS AZ ÉLET ÚGYIS BEBIZONYÍTJA,H Ő JOBB:D ezt mondd el neki is:D

egy hasonló cipőben járt 16 éves lány:D

2010. aug. 28. 20:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos én már ott tartok, hogy be akarom vinni a közeli városba suliba. Mégiscsak jobb egy erős iskolában a 3-as 4-es, mint a falusiban az ötös.

És tudom, hogy vért fog izzadni a fiam azért a 3-as-4-esért... De a 3-4-es mellett sokkal többet fog tudni, mint itt az ötöseivel...:(

2010. aug. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!