Ha felvettek egyetemre viszont nem tudom elkezdeni szeptemberben a képzést mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Betegségem miatt nem tudom elkezdeni szeptemberben a tanévet. Nagyon sokat kell kórházban tartózkodnom majd. Mit kell tennem ez ügyben hogy ne kezdődjön el a félévem? Nem szeretném pazarolni az államilag támogatott féléveimet.2021. júl. 26. 18:15
1/5 anonim válasza:
Melyik egyetemről van szó? Van, ahol beiratkozás után már az első (két) féléved passziválhatod. De nem mindenhol. Ahol nem, ott azt teheted, hogy nem iratkozol be, jövőre újra felvételizel.
2/5 anonim válasza:
Egyéni tanrendet is lehet kérni indokolt esetben.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat! SZTE-TTIK karára jelentkeztem. Holnap megpróbálom felvenni a kapcsolatot a tanulmányi osztállyal.
2021. júl. 26. 20:49
4/5 anonim válasza:
SZTE-n tudtommal pont nem lehet passzívval kezdeni, de jah, jól teszed, ha felkeresed a tanulmányi osztályt.
5/5 anonim válasza:
4. rosszul tudod, vannak esetek, mikor lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!