Átsorolhatnak így is?
Figyelt kérdés
Az egyetemen most van atsorolasi időszak. Első évem volt (félévkor halasztottam egy évet, idén jöttem vissza). Az első félévem nappalin végeztem, a másodikat levelezőn. Ha jól számoltam épp lecsúsztam az átlagról, ami állami támogatáshoz kell.
Így is átraknak? Elvileg külön képzésnek minősül a nappali és a levelező is. Péntek este van, eddig nem kaptam értesítést, hogy átraktak-e.
20/L
2021. júl. 23. 23:58
11/16 A kérdező kommentje:
Már értem a 2,89 az ez a félévem átlaga bocsi. 2.96 a két félevem átlaga, viszont azt néztem a levelező és a nappali külön jogviszonynak számít
2021. júl. 28. 17:03
12/16 anonim válasza:
Július 31.-e az átsorolás határideje.
Pontosan melyik szakról van szó?
13/16 anonim válasza:
Amennyiben a pedagógiai karról van szó, akkor a ponthatárok kihirdetését követő 5 munkanap elteltével van átsorolási határidő.
14/16 A kérdező kommentje:
Erdomernoki kar
2021. júl. 28. 18:05
15/16 anonim válasza:
#11: Hiába számít másnak a levelező és a nappali képzés, az átsorolást akkor is minden állami ösztöndíjas képzésen résztvevő hallgatónál minden tanév végén elvégzik az előző két félév eredményei alapján. Ha nem így volna, akkor félévenkénti tagozatváltással minden átsorolást meg lehetne úszni. Ilyen kiskapu nincsen.
16/16 A kérdező kommentje:
Hát reménykedjünk a legjobbakban
2021. júl. 29. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!