Van esély pszichológia pótfelvételire akárhol?
Államiról 1 ponttal csúszott le a barátom. Mondanom se kell kiakasztott mindenkit
Pécsett 1 millió az önköltseges allami képzés. Nem ez az első év hogy próbálkozik
Szerintetek mi legyen a teendő?
Kizártnak tartom. A pszichológia tuti betelt (nyilván ezért nem vették fel) ezért nem fognak pótfelvételit indítani. Vagy talán önköltségesen, de én úgy tudom, hogy mindenhol ugyanannyiba kerül a tandíj az országban (persze szakonként)
Dolgozzon egy évet, csinálja újra valamelyik érettségit, ha ragaszkodik ehhez a pályához. Én azért elgondolkodnék rajta.
Eleg durva, hogy nem elsore probalkozik, megsem tudott egy tantargybol sem olyan eredmenyt letenni, vagy nyelvvizsgat, amivel tutira behuzza a pontokat, es nem pedig ilyen vagy igen vagy nem modon tortenik, mint ahogy most is. A pontok iden kb 420 es 450 kozott mozogtak, az elerheto.
Masreszrol potfeveteliben ugy tudom kb csak koltsegteriteses szakokat inditanak, tehat lehet mehet pszichologiara, ha kifizeti, es ha eleri a ponthatart.
Masreszt, a potfelvetelis ponthatarok asszem ugyanakkorak, mint rendesen. Ergo ha pl Pestre nem vettek fel, akkor potfelvetelin sem vennek fel, pl Szombathelyre vagy Debrecenbe kellene jelentkeznie, mert ott alacsonyabbak voltak a ponthatarok.
Ket nyelvvizsgaja, emeltje van, szoval ez a nem tud eleget elerni durva” megszolalas nem allja meg a helyet. Anno 430 ponttal felveteliztem en is, 3 nyelvet beszelek, 80 feletti erettsegikkel is csak ennyit tudtam magambol kipreselni.
Javasoltam neki h fizetos pedagogiai okjt csinaljon de nem hallgatott ram, egyebkent szombathelyrol csuszott le
Szombathelyen 421 volt a hatar, neki 420a lett
Pont ez a bosszanto
Figyelj, igazabol rinyalhatunk, meg leszazalekolhatunk, meg megsertodhetunk az igazsagon, de ha valakinek van esze, es mar nem elsore jelentkezik egy helyre es az az álma, az a maximumumot adja. En ket kozepfoku nyevvizsgaval (ami ugye nem nagy cucc) meg ket emelttel 445 ponttal jutottam be a szakomra. Es meg csak nem is max pont kozeleben volt a ket emeltem.
Legkozelebb majd jobban keszul, vagy elmegy mas szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!