Van itt olyan, aki pótfelvételin akart volna bejutni pszichológiára? (PTE-BTK)
Figyelt kérdés
Sajnálattal olvastam, hogy csak angol nyelven vagy levelezőn van lehetőség... Ti mihez kezdtek? Mennyi idő után volna lehetőség levelezőről átkerülni nappali tagozatra?2019. júl. 29. 16:15
1/8 anonim válasza:
Levelezőről nem nagyon szoktak átvenni nappalira.
2/8 anonim válasza:
Én levelezőre járok. Sok időm marad mellette másra is, sosem mennék nappalira. Heti 1 nap suli 9-18ig bőven elég!
3/8 A kérdező kommentje:
Heti 1? Havi 1-2 alkalmat olvastam. Levelezőn is vannak fiatalabbak? Milyen a közösség?
2019. aug. 2. 12:46
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy vannak fiatalabbak is :) Az átlag viszont közelebb a 30-hoz, mint a 18-hoz, ez tény, de nagyon jó a csapat.
Károlira járok, itt minden hétfőn van konzultációs nap, 9.00-től átlagosan 18-ig.
5/8 A kérdező kommentje:
BTK-n úgy olvastam, hogy havi 1-2 napra korlátozódik ez a szám, mindenesetre jó ezt olvasni, remélem nálunk is hasonló csapat fog kialakulni! :)
2019. aug. 2. 13:09
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vettek fel... :(
2019. aug. 29. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!