Szociálpedagógia merterképzéssel mennyit kereshetnék? Érdemes elvégezni a mestert hozzá?
Engem is érdekelne, hogy a HR miért szar? Nem találtál vele munkát #6-os?
Sajnos a műszaki terület tőlem olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, úgyhogy az tárgytalan.
Igazság szerint még nem tudom merre induljak.
Biztos ez a ferfi vagyok es videki es csak a nok lehetnek HR esek troll itt a gyakorirol.
Egy csomo kerdesben provokalta mar a HRt végzo embereket mivel o szart sem er :D
"mar a HRt végzo embereket "
Annyit mondok : ismerősöm jó 10 éve egy nagy távközlési cég HR teamleaderje, horror fizetéssel és NULLA vonatkozó végzettséggel.
Töri-politológia szakon végzett.
Ennyi.
És 10 éve HR-es. Ennyire "kell" a HR diploma.
A csapatában van minden még biológus is, de pont HR-est végzett tán egy se.
Mert ez nem SZAKMA csak egy betanított bullshit (ld biológus...)
nem érdekes?
#14-es, emiatt kell lejárni akkor a HR-t?
"A csapatában van minden még biológus is, de pont HR-est végzett tán egy se."
Ez nem a HR-t végzők hibája, hanem a főnöké, a cégé.
"Annyit mondok : ismerősöm jó 10 éve egy nagy távközlési cég HR teamleaderje, horror fizetéssel és NULLA vonatkozó végzettséggel."
"horror fizetéssel és NULLA vonatkozó végzettséggel."
Na ez kellene épp nekem is. :D Mondjuk nem nulla végzettséggel szeretném csinálni amit, de a horror fizetés nem hangzik rosszul. ;)
"Mert ez nem SZAKMA csak egy betanított bullshit (ld biológus...
nem érdekes?"
Inkább az az érdekes, hogy ettől függetlenül, sok egyetemen jelen van a HR képzés. Vajon miért akkor?
"sok egyetemen jelen van a HR képzés. Vajon miért akkor?"
NA VAJON MIÉRT? Mert jó kis pénzt el lehet kérni érte (300-400E/félév) ha meg állami, akkor állam bácsi fizeti.
SOk hallgató = sok pénz.
Szerinted ilyen andragógia-szabad bölcsészet stb bullshit szakok minek vannak? mert ott is jó pénzt lehet akasztani ezekre a semmikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!