Sopron 1 év múlva vagy Győr most?
Akkor Győr most; kivéve, ha úgy érzed, hogy szüksége lenne a lelkednek még egy kis pihenésre, feltöltődésre, és a szüleid támogatnak.
Amúgy nem mindenhol lehet első félévet passziváltatni talán, de van, ahol lehet, próbálj meg emailt írni a tanulmányi osztálynak Győrben, de mondjuk most nyári szünet van, tehát nem tudom, mennyire nézik gyakran az e-maileket. Szóval atekintetben kéne talán hogy érdeklődj,hogy engedik-e első félévet passziváltatni.
Amúgy én tökre nem arra lakom, tehát én nem tudok semmit ezekről a képzésekről, de van bennem segítő szándék. :):)
Gazdalkodasi es menedzsment. Sopronban a penzugy is be van jelolve, ha oda felvesznek megprobalnek atcsuszni gazdmenre. (Kulon kiemeltek h van erre lehetoseg mivel az elso x felevben ugyanazok a targyak)
Sopron sokkal szimpatikusabb, emberkozpontubb, sokkal kisebb csoportok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!